Anti cellulitus tips

Last van cellulitis, daar is iets aan te doen door uw voeding aan te passen. Cellulitis is natuurlijk niet helemaal weg te krijgen door uw dieet Anti cellulitus tipsaan te passen Hieronder vindt u vier grote principes waarmee u cellulitis beter kunt bestrijden. Veel drinken, liefst tussen de maaltijden

De bedoeling is om bij beetjes te drinken, niet veel in één keer dus, maar zeer regelmatig, en zo over de hele dag aan een totaalverbruik van minstens anderhalve liter water te komen. Water kan ook aangevuld worden met met kruidenthee en een beetje groene thee.

Beperk suiker

Als u minder cellulitis wilt en moet u de inname van het aantal calorieen beperken. De eerste stap: mijd gezoete dranken en alcohol. Wees ook zuinig met kunstmatige zoetmiddelen. Ze helpen wel om het gewicht onder controle te krijgen, maar het grote nadeel is dat ze de smaak voor suiker in stand houden. Gebruik ze dus met mate.  

Wees zuinig met vet

De slechte vetten zijn de vetten die gebruikt worden in gebak, gefrituurde producten etc,  Vervang de slechte vetten door goede. De goede vetten zijn plantaardige vetten en vetten van de eerste koude persing.

Mijd zout

Zout houdt water op, en dat verergert op zijn beurt cellulitis.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten