Gewichtsverlies door Aerobics en fitness

Het combineren van Aerobics en trainen met gewichten verhoogd het gewichtsverlies met 56%. Spieren wegen meer dan vet maar spieren gebruiken meerFitness en aerobics energie ook in rust. 500 gram spieren hebben 350 – 500 calorieën per week nodig om te overleven. Vet daarentegen heeft slechts 14 calorieen nodig.

Krachttraining heeft voordelen voor iedereen, jong en oud, man of vrouw. Het verlies van spiermassa bij oudere mensen heeft niets met leeftijd te maken, maar het de afnamen van de activiteiten zo blijkt uit een studie. Het verlies van spiermassa is niet alleen een probleem van ouderen, ook jongeren kunnen hier mee te maken hebben. Tweemaal per week krachtraining voorkomt dit verlies en helpt bij het vergroten hiervan.

Het lichaam gaat door het sporten meer energie gebruiken en dit heeft gevolgen voor het te volgen dieet. Het is niet verstandig om een dieet te blijven volgen met een lage hoeveelheid calorieën. Dit om te voorkomen dat het lichaam dus danig te weinig voedsel krijgt dat het andere zaken dat vet moet afbreken om aan zijn brandstoffen te komen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten