Quantrim

Engeland en Amerika zijn in de ban van Quantrim, de dieetpil gebaseerd op zeewier die onder andere Victoria Beckham helpt bij het behouden van haar lijn.

Quantrim is gebaseerd op een recept wat voor het eerst in 1913 werd toegepast. De combinatie van blaasjeswier en kleefkruid verhoogt de stofwisselingssnelheid van het lichaam waardoor er in rust meer calorieen worden verbrand. Naast de gezonde voedingsstoffen in zeewier, zorgt het er ook voor dat je je sneller vol voelt daardoor je minder gaat eten. Quantrim heeft in Engeland een THR (Traditional Herbal Registration) licentie ontvangen, dit betekent dat het is goedgekeurd voor verkoop als plantaardige dieetpil.

Ervaringen Quantrim

Uit een klinische studie van 4 weken met 20 mannen en 20 vrouwen bleek dat iedere deelnemer gemiddeld 500 calorieen per dag minder tot zich nam bij het gebruik van Quantrim. De deelnemers vielen gemiddeld 4,5 kilo per persoon af.

Quantrim bestellen

Quantrim wordt direct geleverd door de fabrikant in Engeland. Het verzenden naar Nederland is gratis bij 2 maanden of meer (je krijgt er 1 maand gratis Quantrim bij). Heb je geen credit card, dan kan je ook betalen met paypal.nl

Klik hier voor meer informatie over Quantrim of om Quantrim te bestellen

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.8/5 (11 votes cast)
Quantrim, 3.8 van de 5 gebaseerd op 11 stemmen

Andere bezoekers zochten op:

  • quantrim

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten