Koelkast vol met vette voeding

Dieet Nieuws: De koelkastinhoud van de gemiddelde Nederlander laat te wensen over. Consumenten houden zich aan de  twee ons groenten en twee stuks fruit per dag, Vol vette kaasmaar hebben tegelijkertijd de koelkast vol liggen met ongezonde en vette voeding.Dat meldt De Telegraaf. Volgens onderzoek van het digitale gezondheidsplatform ‘Je Echte Leeftijd’ scoren Nederlanders een mager zesje. Op dit platform kunnen mensen hun werkelijke leeftijd inschatten door vragen over levensstijl en eetpatroon in te vullen.

Koelkasttest:

863 Nederlanders vulden de koelkasttest op www.jeechteleeftijd.nl in. Ruim 63 procent geeft aan 200 gram groenten of meer per dag in de koelkast te bewaren. En bij zes op de tien Nederlanders vind je twee of meer stuks fruit in de ijskast. Behalve de gezonde voeding pakt de Nederlander zijn gekoelde opslagruimte ook vol met vette en andere ongezonde voeding als sauzen, drank en andere lekkernijen.

Kaas en vleeswaren

Zo heeft 30 procent van de Nederlanders roomkaas, volvette kaas, mascarpone en Franse kazen in de koeling. En bij 11 procent zijn achter de koelkastdeur vette vleeswaren, zoals worst en salami te vinden.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten