Je ideale gewicht met Pronokal

PronoKal is een efficiente en evenwichtige methode om gewicht te verliezen. De patient raakt onder medische begeleiding snel zijn overgewicht kwijt en wordt nadien door het PronoKal-team van deskundigen nog twee jaar opgevolgd. Zo blijft het gezonde gewicht behouden en wordt het beruchte jojo-effect uitgesloten.

Het gewichtsverlies wordt verkregen door vetten en suikers te verminderen, maar ook – en dat is het verschil met andere dieeten – door de nodige hoeveelheid eiwitten te behouden.

De PronoKal-methode, dat uit Spanje komt, is voor vele mensen geschikt, zowel voor personen met een licht overgewicht als ernstig zwaarlijvigen, en heeft bovendien ook een positieve invloed op cholesterol, diabetes, en hoge bloeddruk.

Wereldwijd hebben reeds honderdduizenden mensen hun gezonde gewicht bereikt dankzij deze afslankmethode.

Bereik je ideale gewicht met de Pronokal-methode is het allereerste geautoriseerde PronoKal-boek ter wereld. Het bevat een actieplan met onmiddellijk resultaten op korte termijn. De recepten, bewegingsoefeningen en ontelbare tips vormen een praktische gids bij de medisch-wetenschappelijke begeleiding door het PronoKal-team.

Lees meer over het boek “Bereik je ideale gewicht met de Pronokal-methode

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Gerelateerde berichten: