In 12 weken slank de zomer in

Na haar succesvolle boek “De Levensstijl Methode” is voedingsdeskundige en wellnesscoach Asja Tsachigova terug met haar nieuwste boek “Het 12 Weken Programma“.

Het 12 Weken Programma is een praktisch vervolg en aanvulling op het boek De Levensstijl Methode dat in korte tijd een groot succes werd. Het boek leidt je met een overzichtelijk weekprogramma door De Levensstijl Methode heen. Hierin komen alle drie de elementen van de methode terug. In twaalf weken tijd zit De Levensstijl Methode in je systeem en wordt het automatisme. Je levensstijl dus!

De Levensstijl Methode staat voor een drie-eenheid: voeding, ontspanning en beweging. Wanneer je deze drie elementen in goede harmonie gebruikt, bereik je het hoogste niveau van je gezondheid en je ideale gewicht zonder jojo-effect.

Je zult ervaren dat je nog steeds lekker kunt blijven eten en zonder stress uit eten kunt gaan. Je kunt zelfs gourmetten en barbecueën of een eetfeestje geven voor je familie en vrienden. Je kunt het programma met je hele gezin volgen; iedereen is erbij gebaat. Ook kun je zelf een keuze maken tussen gewone en vegetarische menu’s. Dit boek is dus voor iedereen een ideale weg naar een gezonder, bewuster en energiek leven!

Lees verder op BOL.COM >>

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.0/5 (1 vote cast)
In 12 weken slank de zomer in, 3.0 van de 5 gebaseerd op 1 stem

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten