Eiwitdieet wint Kassastrijd

Twee maanden geleden zijn 24 kandidaten door KASSA geselecteerd om geheel objectief aan de afslankspecial mee te werken.

Kandidaten die het HCG dieet volgden zijn gedurende het programma gestopt, het medicijn is niet geïndiceerd bij overgewicht en dus verboden. De Slimline afslankkristallen waren placebo’s en door Vara Kassa zelf verzonnen. Het protienedieet is de winnaar geworden van de afslankspecial.

Structuur is erg belangrijk voor het slagen van uw dieet. De meeste diëten geven structuur aan het leefpatroon, Elk dieet geeft structuur dus ook enigszins resultaat. Zelfs de eierkoeken van Sonja, terwijl deze weliswaar relatief weinig vet bevatten maar het koolhydraat gehalte is te hoog om verantwoord mee af te vallen.

De kandidaten van de eiwitdieet groep zijn 12 % afgevallen, bij een gewicht van 100 kilo zou dat in 2 maanden 12 kilo zijn, dit maakt het dieet dan ook zeer populair.

Zo neemt u bij het Protiedieet 5 x per dag een eiwitmaaltijd uit een zakje met extreem hoog eiwitgehalte en een laag vet en koolhydraat gehalte, deze verhoudingen zijn met gewone voedingsmiddelen niet na te bootsen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten