Afslanken een Beter Eet Patroon

De afslankmethode “Bep – Afslanken door een Beter Eet Patroon” is maandag 4 januari 2010 in het programma EditieNL van RTL4 uitgeroepen tot beste opvolger van Sonja Bakker. De methode is beoordeeld door dr. Jeanne de Vries, universitair docent Humane Voeding van de Universiteit Wageningen en marketing deskundige Yeroen Oosterman. De testpersoon Speranza de Jong uit Amsterdam was procentueel het meest afgevallen. Bep gaat verder waar Sonja ophield. Bep is een methode die niet alleen gericht is op afslanken maar ook op het behoud van een gezond gewicht. Vooral genoeg blijven eten, meer bewegen en werken aan gedragsverandering.

Het programma EditieNL van RTL4 besteedde de afgelopen weken aandacht aan de vraag: “Wie wordt de nieuwe Sonja”. Naast Bep dongen de “Hormoon Factor” van Ralph Moorman en “Andere Gezonde Voeding” van Harriët Verkoelen mee naar de titel “Nieuwe Sonja”.

Bep – Afslanken door een Beter Eet Patroon bevat 10 praktische weekmenu’s met elke week heerlijke recepten. Makkelijk te bereiden en het hele gezin eet mee. 10 weken lang begeleidt Bep daarnaast met een uitgebreid beweegprogramma gebaseerd op wandelen wat het geschikt maakt iedereen. Wekelijks is er ook aandacht voor gedragsverandering. Ervaren lijners weten dat slank worden een hele prestatie is maar slank blijven is vaak moeilijker. Het programma dat Bep aanbiedt, is erop gericht om een Beter Eet Patroon aan te leren wat is vol te houden. Bep vindt het belangrijk de verbranding te stimuleren door voldoende goede voeding en meer bewegen.

Bep is vrolijk vormgegeven en blijft daardoor makkelijk 10 weken binnen handbereik. Bep is de vernieuwde uitgave van het 10 weken Slank Plan. Een methode waar al duizenden mensen met succes mee zijn afgevallen en meer zijn gaan bewegen.

Bestel het boek: Bep – Afslanken door een Beter Eet Patroon

Bron: Via nieuwsbank

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten