21 dagen Vegetarisch dieet

Of je doel nu is om een paar kilo af te vallen, of omdat je vindt dat een puur plantaardig dieet beter is voor het milieu en de dieren. Je zult aan den lijve ondervinden dat het besluit om dierlijke producten uit je voedingspatroon te schrappen vele extra voordelen met zich meebrengt. Je voelt je fitter, je cholesterol wordt lager en je algehele gezondheid krijgt een boost. En o ja, je valt ook nog vele kilo’s af.

Dr Neal Barnard laat je zien welke voedingstoffen een welkome vervanging zijn voor vlees en vis. Maar ook voor zuivelproducten zoals melk, kaas en eieren. Niet alleen neemt Barnard je bij de hand om de 21 dagen goed door te komen en de rest met succes te voltooien, hij helpt je ook met een goede voorbereiding: Wat vind je lekker? Wat eet je tijdens welke maaltijd? Welke boodschappen moet je in huis hebben? Hoe kan je favoriete recepten aanpassen aan je nieuwe eetpatroon?

Met 21 dagen vegan! Geef je je gezondheid in 3 weken een megaboost, Bill Clinton, Adéle en Ellen DeGeneres gingen je voor.

Lees verder bij Bol.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.2/5 (5 votes cast)
21 dagen Vegetarisch dieet, 4.2 van de 5 gebaseerd op 5 stemmen

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten