Yacon Siroop; De nieuwe vetverbrander?

De gezondheidstrend van dit jaar lijkt Yacon Siroop te worden. Eind 2013 lanceerde Dr. Oz het in Amerika onder de naam “Yacon Syrup Diet”. Sindsdien blijken de Yacon Siroop producten niet aan te slepen en zijn verschillende webshops al uitverkocht.

Yacon Siroop als vetverbrander

De Yacon wortel is een traditioneel gewas uit Zuid Amerika. In het Andes gebergte en met name in Bolivia en Peru wordt de Yacon wortel gegeten en gebruikt als medicijn tegen diabetes en stofwisselingsproblemen. Daarnaast wordt het siroop van de Yacon wortel gebruikt als suikervervanger. Yacon Siroop bevat slechts 20 kcal per eetlepel. Een van de andere geheimen is dat Yacon Siroop voor 30% tot 50% bestaat uit Fructo-oligosacchariden. Deze worden niet eenvoudig afgebroken door het lichaam waardoor er meer energie nodig is ten opzichte van het verbranden van andere suikers. Verder is Yacon Siroop een bron van vezels die een positief effect hebben tegen constipatie.

In de TV show van Dr Oz is een 4 weeks experiment gedaan om de effectiviteit van Yacon als Dieet te onderzoeken. Aan het onderzoek deden 40 vrouwen mee die elk werden gevraagd om voor elke maaltijd (ontbijt, lunch en avondeten) 1 theelepel Yacon Siroop te nemen. Van de 40 deelnemers waren 29 deelnemers (73%) afgevallen. De resultaten van het experiment waren alsvolgt;

  • 29 van 40 vrouwen waren afgevallen
  • 48% van de vrouwen die waren afgevallen, vielen meer dan 2,3 kilo af.
  • Gemiddeld vielen de vrouwen 1.3 kilo af
  • In totaal waren alle vrouwen samen 69,5 kilo afgevallen

Al hoewel hier natuurlijk geen sprake is van een klinische studie zijn de resultaten veel belovend. In ieder geval zou 68% van de deelnemers Yacon Siroop zeker aanbevelen als hulpmiddel bij het afvallen.

Waar is de Originele Yacon Syrup te koop

Van de originele Yacon Syrup gebruikt u voor een goed resultaat slechts 1 theelepel voor elke maaltijd. Met 1 fles Yacon siroop doet u dus minimaal 1 maand. Bekijk hier de aanbiedingen voor de Originele Yacon Syrup

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten