Eiwitdieet, afvallen zonder jojo-effect

Nu eindelijk afvallen zonder jojo-effect.

Het eiwitdieet is één van de snelst groeiende diëten van Nederland. Dit dieet dat zijn sporen in het buitenland al verdiend heeft, is definitief ook doorgebroken in Nederland. In 2010 startte Topfiguur BV met haar eiwitdieet gebaseerd afslankprogramma.

Obesitas is de snelst toenemende welvaartsziekte, zowel in Nederland als in de rest van de wereld. Naar verwachting zal dit helaas de komende jaren ook zo blijven. Afvallen, afslanken, gezond gewicht, ze scoren hoog als mensen gevraagd wordt wat ze graag zouden willen bereken. Ook voor 2011 was afvallen het goede voornemen dat het hoogste scoorde.

Gestart in 2010 heeft Topfiguur ervaring opgedaan, die wij verwerkt hebben in ons nieuwe productenpakket. Onder onze eigen merknaamnaam: Topfiguur, brengen wij nu een range aan producten op de markt die uitblinken door kwaliteit!. Kwaliteit doordat het koolhydraat gehalte ongekend laag is, terwijl alle essentiële eiwitten in voldoende mate aanwezig zijn. Maar ook kwaliteit omdat de producten prima smaken en makkelijk te verwerken zijn. De bonus is de prijs, die is ook nog eens buitengewoon scherp!

Met een nieuwe directie (Annemiek van de Laak en Taco Tieken), maar vooral ook met een lijn van eigen ‘huismerk’- producten, wordt Topfiguur het dieet voor 2011.

Hoe werkt het eiwitdieet
Het eiwitdieet werkt met een hele andere invalshoek dan veel reguliere dieetmethoden. Bij het eiwitdieet let je in plaats van alleen het minderen met calorieën (vaak dus vet), ook vooral op het vermijden van koolhydraten en de inname van hoogwaardige essentiële eiwitten en aminozuren..
Je gaat dus niet tijdelijk het aantal calorieën verlagen, je maakt je een nieuw eetpatroon je eigen maken. Veel van onze klanten hebben al zo vaak gelijnd dat ze nauwelijks meer reageren op deze traditionele manier van afslanken. Deze mensen zijn vaak al jaren bezig met hun overgewicht, maar weten niet hoe ze dit aan moeten pakken. Deze mensen ontdekken dat al die jaren niet de calorieën maar vooral het teveel aan koolhydraten ze heeft opgebroken. Met het Topfiguur afslankprogramma stabiliseert de bloedsuiker, stoppen de eetaanvallen en valt de klant uitstekend af en ook nog eens op de gewenste plekken… Kortom; Afslanken zonder afzien!!

Topfiguur biedt u de voordelen van een eiwitdieet en combineert dat met de duidelijkheid die bijv. het Sonja Bakker programma bood.

Onze startpakketten bevatten alle maaltijdvervangers die nodig zijn voor een week, overzichtelijk verpakt per dag. Maar ook krijgt u van ons een brochure waarin het schema voor de hele week wordt uitgewerkt.

Combineer dat met onze e-mail, coaching en telefonische spreekuren en u begrijpt, waarom Topfiguur een snelgroeiend fenomeen is.

Het eiwitdieet laat mensen op een snelle, maar toch veilige en doeltreffende manier afvallen zonder hongergevoel. Meerdere bekende Nederlanders (Erica Terpstra, Annemarie Jorritsma, Frans Bauer) gaven al eerder het voorbeeld van wat je kunt bereiken met het eiwitdieet. Of je nu 5 of 50 kilo wilt afvallen met het eiwitdieet kun je snel en verantwoord een gezond gewicht bereiken. Steeds meer mensen zijn inmiddels overtuigd dat het afslanken met Topfiguur werkt. Het eerste succes boekten we zelf, daarna volgden al heel veel succesvolle klanten.

Meer informatie over het eiwitdieet van Topfiguur bv

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 5.0/5 (1 vote cast)
Eiwitdieet, afvallen zonder jojo-effect, 5.0 van de 5 gebaseerd op 1 stem

Andere bezoekers zochten op:

  • afvallen zonder jojo effect
  • annemarie jorritsma afgevallen
  • snel afvallen zonder jojo effect
  • afvallen zonder jojo

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten