Afvallen op maat

Afvallen op maat. Een methode met blijvend resultaat Afvallen op maat
 
Afvallen op maat. Een methode met blijvend resultaat is de titel van het nieuwe boek van psychologe Tatjana van Strien van de Radboud Universiteit Nijmegen, dat maandag 5 november verschijnt. 
 
We zijn te dik. We doen er van alles aan. Maar de ervaring leert dat die hoopvol begonnen perioden van afslanken, al dan niet volgens ‘wetenschappelijke’ dieetregels, uiteindelijk tot niets leiden en de gezondheid zelfs kunnen schaden. Het is wel degelijk mogelijk om duurzaam af te vallen. Zónder rigide, ongerijmde of utopische verdunningskuren, en mét een op het individu gerichte oplossing. In het boek Afvallen op maat. Een methode met blijvend resultaat komt Tatjana van Strien met een alternatief voor al die wonderkuren. Op grond van meer dan 25 jaar wetenschappelijk onderzoek biedt zij een zelftestmethode, waarmee de lezers op een eenvoudige manier bij zichzelf kunnen nagaan waar bij hen persoonlijk de oorzaak ligt van het eetprobleem en wat er aan kan worden gedaan. En dat zonder in het beruchte jojoën te vervallen.
 
 Dr. Tatjana van Strien doet onderzoek naar de psychologische factoren van lijnen en overeten. Ze is universitair hoofddocent bij het Instituut voor Gender Studies en het Behavioural Science Institute van de Radboud Universiteit. Ze promoveerde op onderzoek naar eetgedrag en overgewicht bij jongvolwassenen aan de Universiteit van Wageningen. Zij is auteur van de Nederlandse Vragenlijst voor Eetgedrag (NVE), die in vertaling over de hele wereld wordt gebruikt, en waarvan onlangs ook een kindversie (NVE-K) is verschenen.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Andere bezoekers zochten op:

  • tatjana van strien
  • afvallen op maat

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten