Renée de Haan uit Afslanken met sterren

Zangeres Renée de Haan heeft gebroken met voedingsdeskundige Yneke Renee de haan uit afslanken met de sterrenVocking, haar begeleidster in het tv-programma De Afvallers met Sterren. Dat meldt De Telegraaf vrijdag. De volkszangeres zou het zat zijn dat de coach haar steeds voor gek zet voor de camera. Vocking zou er genoegen in scheppen dat de zangeres de laatste tijd nauwelijks gewicht verliest.

Vocking reageert gelaten op de beschuldigingen van De Haan. “Ik heb geen ruzie met Renée, zij is mij zat”, zegt ze in de krant. “Ik wil haar best verder helpen, maar ze heeft geen zin meer in het programma en niet in het afvallen”, denkt ze. “Ze zocht gewoon een stok om mee te slaan. Ik krijg de klappen.”

De Haan heeft zich volgens Vocking nooit honderd procent ingezet voor het programma, waarin bekende Nederlanders worden begeleid bij het afvallen. “Als je het mij vraagt, heeft ze in het begin wel zin gehad in het programma, maar was ze niet van plan om werkelijk offers te brengen om af te vallen. Dan werkt het dus niet.”

De manager van De Haan spreekt tegen dat de 52-jarige zangeres zich niet wilde inzetten. “Het trainingsschema van Yneke ging ten koste van de gezondheid van Renée”, verklaart hij in het dagblad. “Ze kreeg last van haar heup en verzwikte haar enkel.”

Volgens hem krijgt zijn cliënte nu een nieuwe coach toegewezen in het programma, maar Vocking spreekt dat tegen. “Ze gaat op eigen houtje verder. Ik hoop dat het haar lukt. We hebben een gezamenlijk doel. Als ze het in haar eentje wel voor elkaar krijgt om af te vallen, dan is dat doel bereikt.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten