Mark Dakriet wint Afslanken met sterren

Mark Dakriet de ex-zanger van de R&B Band Replay heeft gister afvallen met Mark Dakriet winnaar van afvallen met sterrensterren gewonnen. Dakriet woog aan het begin van programma een flinke 160 kilo. In de periode van het programma, zo’n drie maanden, is Dakriet ruim 35 kilo af te vallen. Na dit vermageren is Dakriet naar eigen zeggen nog niet klaar. Hij heeft het licht gezien en wil door gaan met afslanken tot beneden de 100 kilo.

Ook Renee de Haan, Menno  Köhler, Linda Wagemakers,  Henk Pleket, Rachel Massing en de 10-jarige Bob Offenberg deden mee aan afvallen met sterren. Iedereen is behoorlijk afgevallen. De 10-jarige Bob eindigde als tweede met ruim 13 kilo minder op de weegschaal.

Update 10-01-2017.

Na een heftige periode in leven van Mark Dakriet, heeft hij nu zijn doel bereikt en is maar liefst 80 kilo afgevallen.

De route naar dit succes was niet zonder problemen en daarom heeft Mark besloten om zijn strijd in boekvorm uit te brengen. Wat dit boek uniek maakt, is dat ook de ervaring van vrouw en kind aan bod komen.

Wat kan je verwachten van Marks boek?

  • Een open, eerlijk en herkenbaar verhaal
  • Motivatie vanuit eigen ervaring
  • Handvatten voor gezond afvallen, voor jong en oud, man en vrouw
  • Tips en trucs voor gezonde voeding en beweging

Never Nooit Meer is een inspirerend boek voor wie tegen obstakels aanloopt, maar niet weet hoe ze te overwinnen. In de basis een boek over gewichtsverlies, in de breedte een boek over innerlijk strijd en doorzettingsvermogen.

Lees meer over Never Nooit Meer op Bol.com

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.7/5 (3 votes cast)
Mark Dakriet wint Afslanken met sterren, 3.7 van de 5 gebaseerd op 3 stemmen

Andere bezoekers zochten op:

  • mark dakriet afgevallen
  • mark dakriet afvallen

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten