Koolhydraten en lichaamsvet verbranden

Dagelijks krijgt u via de voeding koolhydraten binnen. Koolhydraatrijk zijn onder andere aardappelen, rijst, pasta, brood, fruit, melkproducten, snoep en koek. Koolhydraten vormen normaal gesproken de grootste energiebron voor het lichaam. Als er meer koolhydraten worden gegeten dan er verbrand worden, worden ze omgezet in lichaamsvet.

Om te verkomen dat er lichaamsvet wordt aangemaakt of om extra lichaamsvet te verbranden is het belangrijk om de vetverbranding van het lichaam de verhogen. De vetverbranding (Metabolisme) kan onder andere worden verhoogd door meer te gaan bewegen maar als u bijvoorbeeld een zittend beroep heeft, geen tijd door bijvoorbeeld uw kinderen heeft , u lichamelijke beperkingen heeft etc komt er van voldoende beweging waarschijnlijk te weinig terecht. Hierdoor kan het verstandig zijn een product te zoeken wat het afvalproces kan ondersteunen.

Phase2 voedingssupplement

Phase2 is een voedingssupplement op basis van natuurlijke ingredi├źnten dat u helpt met afslanken. Phase2 verhoogt de vetverbranding. Dit betekent dat het lichaam meer energie haalt uit uw lichaamsvet in plaats van uit koolhydraten. De verbranding van uw lichaamsvet leidt tot gewichtsafname.

Phase2 20% kortingsaanbieding

Deze zomer nog starten met afvallen, is nu nog voordeliger! Op dit moment heeft 2Fase een speciale 20% zomer extra kortingsaanbieding voor Phase2 bovenop de standaard gratis potten bij een bestelling van 2 of meer potten.

Bekijk hier de kortingsaanbieding

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Gerelateerde berichten: