Diazoxide ondersteunt afslanken

Medicijn Diazoxide helpt bij afslanken, door Dieet Nieuws

Onder begeleiding van internist Hans de Boer is een groep mannen van meer dan 100 kilo in het Rijnstate ziekenhuis in Arnhem bezig met een onderzoek naar afslanken.

Het onderzoek omvat voor de deelnemers een nieuw dieet waarbij ze 30% minder eten dan dat ze normaal deden, na elke lunch en diner moet er een half uurtje worden gewandeld. 3 avonden in de week zijn de mannen te vinden in de sportschool. Voordat ze naar de sportschool gaan, moet er een hoge dosis diazoxide geslikt worden. Dit medicijn zorgt voor een verlaging van de insulinespiegel in het bloed. Dit heeft tot gevolg dat er minder vetopslag plaats vindt in het lichaam en dat vet makkelijker afgebroken wordt.

Volgens de internist is de hoge dosis diazoxide voor 50% verantwoordelijk voor de bereikte resultaten en die zijn niet niks.

Na een half jaar was het gewichtsverlies gemiddeld 13 kilo en nam het vetpercentage met 35% af, verder steeg het percentage goede cholesterol met 30%. De mannen die tot nu toe hebben meegedaan zijn in een jaar gemiddeld 19 kilo af gevallen. Dhr de Boer sluit niet uit dat dit zelfs nog niet eens het maximaal haalbare is.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten