Afslankcoach op de Nintendo

Dieet Nieuws: Afslanken met de nintendo DS. Eén van de games is My Weight Loss Coach, een game die nog zal verschijnen voor de Nintendo DS. Het spel moet volgens absoluut niet gezien worden als een dieet, een woord dat ze zelf niet graag horen, maar het wil ons helpen om ons wat gewicht te laten verliezen.Het spel berekent onze BMI en behoudt de informatie in een persoonlijk paspoort. Hoe meer je in dit paspoort verwerkt, hoe beter het spel je kan verwerken. Stel dat je een hond hebt, dan raadt het spel je aan om eens een rondje met de hond te gaan lopen.

Het spel geeft je diverse opdrachten per dag, denk aan vijf minuten sit-ups terwijl je TV kijkt, of zesduizend stappen op een dag zetten. Het spel komt met een meter die je in je DS steekt en je progressie bijhoudt. Deze informatie is manueel in te voeren, maar kan bijvoorbeeld ook je stappen automatisch tellen zodat je weet of je goed bezig bent.

My Weight Loss Coach krijgt verder nog een ondersteuning van de microfoon, zo kun je bijvoorbeeld naar de microfoon schreeuwen op het moment dat je push-ups aan het doen bent. Als laatste opties geeft het spel je nog de mogelijkheid om in te voeren wat je die dag gegeten hebt, en verder zijn er 300 voedselgerelateerde vragen die je kunt beantwoorden.

Volgende maand kunnen we met My Weight Loss Coach aan de slag.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/5 (0 votes cast)

Gerelateerde berichten:

  • Geen gerelateerde berichten